Ideer til polterabend

Leder du efter ideer til polterabend

Så behøver du ikke at lede længere. Kajakpolo er et fantastisk underholdende spil, hvor alle kan deltage, ung eller gammel. Du behøver ikke have erfaring med at sejle kajak, ja faktisk er det ikke et krav at du kan svømme. Kajakpolo hos os spilles i sit-on-top kajakker som er utroligt stabile, og meget nemme at styre. Så det passer når vi siger at alle kan deltage i kajakpolo.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en blanding af håndbold og basket, og følger meget de gængse boldsports-regler. Målene er små håndboldmål, der er placeret i 1,5 – 2 meters højde. Kajakpolo hos os spilles altid 3 mod 3, med en masse udskiftere. Derfra er det sådan set et meget simpelt spil, man sidder i kajakken og kaster bolden lidt frem og tilbage, og til sidst kaster man bolden op i målet. Udfordringen er bare at samtidig med at man skal holde styr på bold, pagaj, kajak, modstander og nøgle gange også bølgen fra havnebussen. Så det bliver et spil hvor der opstår mange tilfældigheder, men det er netop det det gør det til et virkelig underholdende spil. Mens der spilles kajakpolo opstår der altid en masse spontane grin, og deltagerene har helt sikkert noget at snakke om når de er færdige.

Hvordan foregår det

Super simpelt, vores online booking er åben, og der kan du altid klikke ind og bestille en tid til kajakpolo. Selvom du bestiller en tid idag, trækker vi først penge fra dit betalingskort efter i har spillet. Så du skal altså ikke have penge op af lommen her og nu.

Når tiden til kajakpolo er booket, er det sådan set bare at møde op hos os 20 minutter før tiden starter. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Så sørger vi for våddragter, og alt andet udstyr i måtte have brug for. Vi forklarer jer naturligvis også om reglerne, og hvad i skal passe på mens i spiller. I vil have en instruktør til rådighed før spillet, og de første 10 minutter i er gået igang med at spille. Derefter vil der være en livredder der holder opsyn med jer, og korrigerer jer hvis spillet bliver for voldsomt. Eller hvis der foregår unoder.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email