Polterabend ideer kvinder

Er du ved at planlægge polterabend, og er på udkig efter polterabend ideer kvinder, så se her:

Kajakpolo er en sport hvor alle kan deltage, det betyder ikke noget om I har prøvet at sejle kajak før eller ej. Det skal vi nok hurtigt få lært jer. Faktisk er det også en sport hvor alle kan bidrage til holdets succes. Også selvom modstanderen har et par deltagere der har boldøje, og i bestemt ikke har. Det er nemlig enormt svært at være god til kajakpolo, medmindre man går til det på ugentligt basis. Det betyder at spillet kommer til at indeholde en masse tilfældigheder, og uforudsete hændelser. Men det er faktisk det der gør kajakpolo til en hamrende morsomt oplevelse. I kommer til at være flade af grin over hvor galt det kan gå under et spil kajakpolo. På vandet er alle på udebane, kajakpolo er en af de bedste polterabend ideer kvinder.

Perfekt event til kvinder og friske piger

Tro det eller ej, vi har næsten lige så mange pige-hold som drenge hold. Kajakpolo er langt fra en sport der behøver at lugte af testosteron. Kajakpolo er en sport hvor man kan give sig 100% eller man kan deltage ved at være lidt mere afventende. Typisk sker der det med pigeholdene at 1 eller 2 af deltagerene giver sig fuldt ud fra start, og inden der er gået 10 minutter er alle deltagerne helt oppe i gear, og vælter hinanden i vandet til højre og venstre. Men i styrer selv hvor vildt i ønsker det skal være, vi har en sjælden gang imellem også piger der kommer helt tørre op efter at have spillet kajakpolo.

Vi har ikke prøvet at sejle kajak før

Hos os spiller vi kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker. De tilbyder enormt stor stabilitet. De er designet til folk der ikke har sejlet kajak før, og de er ret svære at vælte i. Medmindre man gør sig upopulær hos modstanderen, for en takling kan gøre at man får en tur i baljen. Alle deltagere bærer våddragter og redningsveste, så i skal ikke frygte at vandet er koldt. En våddragt giver rigtig god varme mens man spiller. Når i er færdige med at spille, er det i øvrigt muligt at få et varmt bad i vores opstillede badevogn.

Hvordan foregår det

I booker en tid i vores online booking og derefter møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Alt andet udstyr i måtte få brug for har vi, inklusive våddragter.

Når i ankommer vil i blive modtaget af en instruktør der guider jer igennem det praktiske med omklædning og baggage. Instruktøren vil også give jer en grundig briefing om reglerne i kajakpolo, og sikkerhed mens i spiller. Instruktøren kan også hurtig lære jer hvordan man sejler en kajak. Eller hvordan man skubber en modstander i vandet hvis i skulle have lyst til at lære den slags.

Hvis i skulle have brug for at få mere praktisk information om kajakpolo, så kan i altid se vores praktiske info, hvor vi har samlet alt hvad i bør vide om kajakpolo inden i booker.

Vi håber at i har fået blod på tanden af at læse denne side med polterabend ideer kvinder, og vi håber at vi skal være vært for jeres næste polterabend arrangement.

Vi er for det meste også til at fange på mail eller telefon, så har i flere spørgsmål, så tag endelig kontakt.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email