Polterabend København

Er du ved at planlægge polterabend København?

Bryggens Kajakpolo er et super sted at bruge et par timer på et polterabend København, midt i København i skønne omgivelser. I kan selv medbringe drikkevarer, og bruge de store græs-arealer på Islands Brygge til at varme op med et have spil. I kan også nyde mad og drikke som i enten selv medbringer, eller indkøber fra de mange steder der ligger tæt omkring vores kajakpolo.

Kajakpolo kan fås fra bare kr. 95 pr. deltager, jo flere i er, jo billigere er det at spille. Vi kører om lørdagen altid tilbud på de tidlige tider, så er i morgenfriske og kommer og besøger os som det første på dagen, ja så er prisen helt i bund. Vi er formentlig det mest besøgte sted når vi snakker polterabend København, og der er vi af en grund:

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en skøn blanding af håndbold og basket, og følger langt hen ad vejen de gængse boldsports regler. Målene er placeret i 1,5 meters højde, og spillet skal naturligvis udføres fra en kajak. Det er bare meget sværere end det lyder, og det kan nemt blive et lidt kluntet spil, med mange tilfældigheder. Men det er lige netop det der gør det hamrende morsomt, kajakpolo afstedkommer altid mange høje grin, både fra deltagerne og fra tilskuerne.

Kajakpolo er for alle, ung som gammel. Det betyder ikke noget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej. Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker, så deltagerne er ikke spændt fast i kajakkerne. Vores kajakker er meget manøvredygtige, og er lavet til folk der ikke har sejlet kajak før. De tilbyder utrolig stor stabilitet, en erfaren kajakroer vil nok kalde det for et badekar.

Inden spillet starter vil i få en briefing omkring regler og sikkerhed, af en af vores instruktører. Der vil i også kunne få noget gode tips og tricks til at sejle kajakken og til hvordan man spiller. Instruktøren vil være til rådighed men i spiller, og holde opsyn med sikkerheden undervejs.

Hvordan foregår det

Du klikker forbi vores online booking og bestiller en tid til kajakpolo. Vi har ofte udsolgt i populære tidsrum om lørdagen. Så hvis du booker i god tid kan du selv vælge starttidspunkt. Når du booker en tid til kajakpolo, skal du samtidig indtaste et betalingskort og godkende en betaling. Men vi trækker ikke penge fra dit kort før efter i har spillet, så du skal altså ikke have penge op af lommen her og nu.

Selvom du har booket en tid, kan du frit aflyse indtil 14 dage før jeres event, og ændre i tid og/eller dato indtil 7 dage før. Så mere låst er du ikke af bookingen.

I skal møde op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid, da i skal nå at klæde om til våddragter inden i skal igang. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, resten sørger vi for. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad, i vores opstillede badevogn.

Hvis du har spørgsmål til kajakpolo i forbindelse med polterabend København eller til en booking er du altid velkommen til at skrive en mail eller ringe.

Du kan også lære mere om polterabend traditioner her på siden. 

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email