Polterabend Kbh

Spil kajakpolo til din næste polterabend

En billig polterabend event, hvor alle kan deltage.

Hvad er kajakpolo

En skøn blanding mellem håndbold og basket kan nok bedst beskrive det. Ja og så spilles der jo selvsagt fra en kajak. Det gælder om at holde styr på kajak, pagaj modstander, bold og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men det er faktisk super enkelt at spille. Samtidig er det enormt underholdende, og der er altid muligheden for at takle hinanden ud af kajakken, hvilket giver en fordel for ham der vinder taklingen.

Kan alle virkelig deltage

Ja, det er ikke løgn når vi påstår det, alle kan virkelig være med, og alle kan biddrage til holdets succes. Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker, som er designet til nybegyndere. En erfaren kajakroer vil kalde det for et badekar, men vores kunder nyder stor glæde af stabiliteten. Så kan man koncentrere sig om at spille, istedet for konstant at skulle kæmpe for at holde balancen.

Kajakpolo er billigt

Sammenlignet med andre typer af events til polterabend Kbh, så er kajakpolo forholdvis billigt. Faktisk kan man komme til at spille kajakpolo for kun kr. 95 pr. deltager. De billigste tider finder i hver lørdag mellem kl. 8 og 10.30 hvor vi kører Early Bird på alle kajakpolo tider, og giver 25 % rabat. Det gælder for kajakpolo, at jo flere i er, jo billigere er det at spille.

Book online idag, betal efter i har spillet

Selvom i klikker ind i vores online booking og bestiller en tid, så betaler i fysisk først efter i har spillet. Det foregår sådan at når der bookes en tid, så indtastes der et betalingskort, men vi trækker først pengene når arrangementet er vel overstået. Så i skal altså ikke have penge op af lommen her og nu.

Praktisk information

Læs med i vores FAQ, som besvarer de fleste spørgsmål

Ellers er spørgsmål altid velkommen via telefon eller mail.

Du kan også læse mere om polterabend i København her på siden.  Eller lære alt om polterabend traditionerne.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email