Kajakpolo Roskilde

Er du på udkig efter kajakpolo Roskilde og omegn, så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed. Vi er først, størst og bedst. Uden tvivl.

Kajakpolo er en sport for alle

Kajakpolo kan bedst beskrives som håndbold der spilles fra en kajak. Det giver selvsagt nogle udfordringer, når man samtidig med at man skal spille bold, skal holde styr på kajak, pagaj, modstanderen og ikke mindst balancen. Men det skaber også en masse sjove øjeblikke fordi det er totalt uforudsigeligt. Hver gang man tror at man kan kontrollere en situation, sker der noget uventet.

Vi spiller kajakpolo i de meget stabile sit-on-top kajakker, så det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. Det skal vi nok hurtigt få lært jer.

Hvordan foregår det praktisk

Er i under 22 deltagere, kan i med fordel booke en tid i vores online booking. Skal i afholde et større arrangement, så tag kontakt og hør om hvordan vi bedst kan strikke et arrangement sammen.

Uanset hvad, så møder i op på Islands Brygge 20 minutter før den tid i har booket. Den bookede tid er nemlig effektiv spilletid, og vi skal nå at klæde om til våddragter inden i skal igang med at spille.

Når i ankommer til Islands Brygge, vil i blive mødt af en instruktør der tager godt imod jer. Instruktøren vil guide jer igennem alt det praktiske omkring kajakpolo, regler og sikkerhed. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Resten sørger vi for.

Når i er færdige med at spille, er det muligt at få et varmt bad.

Har i spørgsmål

Vi har forsøgt at samle alt info om kajakpolo i denne praktiske information, som du kan klikke ind på her.

Vi er for det meste til at træffe via telefon, ellers svarer vi altid på mails inden for 24 timer.

Vi håber at du fik noget god information af at læse denne information og kajakpolo Roskilde og Islands Brygge, ellers er du altid velkommen til at tage kontakt.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email