Udsolgt på nogle polterabend lørdage

Det er ingen hemmelighed at vi har fået lidt flere kunder de senere år, og derved er vi også nået et niveau hvor vi har fuldstændig udsolgt på nogle af de travle polterabend lørdage. 

 

Hvilke polterabend lørdage er de mest populære

Typisk kan vi sige at størstedelen af alle piger vil giftes i slutningen af august måned, hvor vejret er godt, og sommeren er over os. Det betyder også at langt de fleste polterabends skal afholdes inden industriferien, eller hurtigt derefter. Så de mest populære lørdage til at afholde polterabends, er de 4-5 lørdage der ligger i juni måned, samt den sidste lørdag i juli, og de første to i august. Der har vi som regel fuldstændig udsolgt, og med det mener vi udsolgt fra kl. 9 morgen til kl. 19 aften.

 

Hvor god tid skal man booke kajakpolo

Der er altid nogle der er ude i god tid, typisk er det pigerne der booker flere måneder i forvejen. Jo før man kan fastlægge sit polterabend program, jo mere kan man selv bestemme. Venter man med at booke, så kan det snildt være at man ikke kan få det tidspunkt som man havde planlagt. Typisk vil jeg sige at vi sælger de sidste tider 3 uger før datoen. Men omkring samtidig kan det jo ske at der opstår et afbud eller to. Vi lever jo af god service og fleksible betingelser, så man kan frit aflyse indtil 2 uger før. Så hvis du ikke kan finde ledige tider i vores online booking, så er du velkommen til at skrive en mail og skrive dig på “ventelisten”.

Jeg kan nævne i den forbindelse at vi har måtte melde fuldstændig udsolgt den 3. juni, men grundet afbud er der nu faktisk ledige tider kl. 11.30 – 13, og fra kl. 16 og frem.

 

Vil du vide mere om vores kajakpolo

Så klik ind på denne praktisk information, og læs meget mere om vores polterabend lørdage. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive os en email. Vi svarer inden for 24 timer.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email