Sæsonen er igang

Første hold har været i vandet

Fredag den 21. april fik vi skudt den nye sæson igang. Første åbnings-dag bød på en meget frisk brise, og nogle sindsyge vindstød. Til alt held dukkede der nogle enormt friske drenge op, og de fyrede den max af i langt over 1 time. Deres vurdering af situationen var at de faktisk ikke frøs efter de var færdige. Vi havde ellers fyret op for det varme vand i bruserne og et  bål til at varme sig på. Men de var alle ved godt mod.

Første hold blev i øvrigt belønnet med Gammel Dansk på vores regning. Det gør vi så deltagerne bliver frostsikret indefra, før de kommer ud og spille kajakpolo. En hyggelig tradition som de tog yderst vel imod.

Kajakpolo sæsonen er igang

Første åbnings-dag er lig med kaos

Første åbnings-dag var traditionen tro lidt af et kaos. Der var mange småting der skulle klares inden vi kunne skyde den nye sæson igang. Men vi nåede det, og vi har før været mere bagud men klaret os igennem. Så endnu en gang kan sæsonåbningen betegnes som værende en succes.

Hvordan er vandet

Vandtemperaturen siger pt. lidt under 7 grader. Det er en kold fornøjelse, uden tvivl. Men kajakpolo spilles jo det meste af tiden fra en kajak, og kun lejlighedsvis ryger man i vandet. I og med at det er så intens en sport, så får man hurtigt varmen når man spiller. Vi har i øvrigt opgraderet vores udstyrs-pakke med neoprensko og handsker. De hjælper utroligt meget, det er altid hænder og fødder der lider under kulden.

Hvad så nu

Vi åbner altid i slutningen af april, for at have tid til at gøre en masse småting klar til slutningen af maj måned, hvor det rigtig kommer til at gå stærkt. Det giver ro at være på forkant, selvom vi godt kunne vente med at åbne. Vi har dog en del friske drenge og piger der kommer og besøger os i de kommende uger, og trodser det kølige vejr. Så sæsonen er igang, og vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email