Personaleevent

Leder i efter ideer til personaleevent hvor hele firmaet kan deltage

Bryggens Kajakpolo lige stedet. Sjovt – ja faktisk hamrende morsomt. Og det er ikke løgn når vi siger at alle i firmaet være med. Så er det i øvrigt årets bedste mulighed for at smide chefen i vandet uden at han eller hun bliver sur over det.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en skøn blanding af basket og håndbold, og skal naturligvis spilles fra en kajak. Hvis vi skal forklare det enkelt, så gælder det om at holde styr på pagajen, kajakken, bolden, modstanderen og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men det er det overhovedet ikke. Det er meget enkelt, og man fanger hurtigt teknikken efter 5 – 10 minutter.

Kajakpolo er et spil hvor der kan opstå mange tilfældigheder, od det er netop det der gør kajakpolo til et enormt sjovt spil. På vandet er alle på udebane.

Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile. De er slet og ret designet til folk der ikke har sejlet kajak før.

Hvordan foregår det praktisk

Vi har en online booking som i kan benytte hvis i er færre end 22 deltagere. Er i flere så ring eller skriv og hør hvordan vi bedste afvikler arrangementet.
Når i har sikret jeres tid, så møder i op hos os 20 minutter før den bookede tid. Vi skal lige nå at klæde om inden i skal igang. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi våddragter og alt andet udstyr i måtte få brug for.

Når i ankommer vil i blive mødt af en instruktør der guider jer igennem det praktiske. Instruktøren vil også give jer en briefing om regler og sikkerhed inden i kommer igang med at spille. Er i nye inden for det med at sejle kajak, så får i også en kort intro til hvordan man begår sig i kajakken.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad, inden i klæder om til normalt tøj igen.

Brug for mere information

Vi har forsøgt at samle alt i bør vide om kajakpolo som personaleevent, i denne praktiske information.

Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email