Polterabend for kvinder

Er du igang med at planlægge et polterabend for kvinder, men mangler gode ideer til aktiviteter. Så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed, for på vandet er alle på udebane.

En sport hvor alle kan deltage

Kajakpolo kan bedst beskrives som et miks mellem håndbold og basket. Det gælder om at holde styr på kajakken, pagajen, bolden, modstanderen og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men det er det slet ikke.

Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile. Det er ikke noget problem at holde balancen i dem, de er designet til folk der ikke har prøvet at sejle kajak før- Medmindre man gør sig upopulær hos modstanderen, er det ikke noget problem at holde sig i kajakken.

40 % af vores polterabend selskaber er polterabend for kvinder. Utroligt nok er kajakpolo ikke så fyldt af testosteron som man kunne tro. Det er nærmere en meget hyggelig sport hvor alle kan deltage. Derudover er der garanti for en masse gode grin, og højlydt latter mens i spiller. Kajakpolo er svært at være rigtig god til, medmindre man dyrker det på regulær basis. Så mens i spiller, opstår der en masse tilfældigheder og sjove situationer, som man ikke kan andet end at grine af.

Hvordan foregår det praktisk

Vi har en online booking som er åben, derinde kan i reservere jeres tid til kajakpolo allerede idag. I betaler først når jeres arrangement er vel overstået.

Når i har sikret jer en tid, så møder i op på Islands Brygge cirka 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Så har vi våddragter og alt andet udstyr i måtte have brug for.

Når i ankommer vil i blive mødt af en instruktør der guider jer igennem alt det praktiske. Inden spillet starter vil instruktøren også forklare jer om regler og sikkerhed, og give gode råd til hvordan i styrer kajakken. Måske får i også et par feje tricks eller et godt råd til hvordan man nemmest skubber modstanderen i vandet. I bestemmer naturligvis selv hvor vildt i ønsker at spillet skal være.

Vil i vide mere?

Vi har forsøgt at svare på alle spørgsmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske information.

Ellers er i naturligvis altid velkommen til at skrive en mail eller ringe.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email