Billige firmaarrangementer

Leder du eftergode ideer til billige firmaarrangementer?

I kan komme og spille kajakpolo fra kun kr. 76 pr. deltager excl. moms. Derudover er kajakpolo enormt underholdende og et spil hvor alle kan deltage. Drikkevarer, snacks og sandwich kan i selv medbringe og nyde i skønne omgivelser på Islands Brygge.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en blanding af basket og håndbold, og skal naturligvis udføres mens man sejler kajak. Målene er små håndboldmål, placeret i 1,5 meters højde. Derfra gælder spillet bare om at holde styr på kajakken, pagajen, bolden, modstanderen og ikke mindst balancen. Det kan hurtigt blive et spil hvor der er mange tilfældigheder, men det er ens for alle. På vandet er alle på udebane.

Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile, så det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. Det skal i nok hurtigt få lært.

Det er ikke løgn når vi siger at alle kan spille kajakpolo og alle kan biddrage til holdets succes.

Hvordan foregår det

Vi har en online booking hvor i kan bestille tid 24/7. Er i en større virksomhed er i altid velkommen til at ringe eller skrive en mail og høre hvordan vi bedst afvikler arrangementet.

Når i har booket en tid, møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Når i ankommer vil i blive mødt af en instruktør der guider jer igennem alt det praktiske. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Så har vi våddragter og alt andet udstyr i måtte få brug for. Instruktøren forklarer jer om regler og sikkerhed inden i starter med at spille.

Når  er færdige med at spille, er det muligt at få et vart bad inden i skifter om til jeres normale tøj.

Har i brug for mere information

Vi har forsøgt at svare på alle spørgsmål vedrørende kajakpolo og billige firmaarrangementer i denne praktiske information.

Ellers er vi altid til at fange via mail, og for det meste også på telefonen. Så ring eller skriv endelig.

Læs mere om billig teambuilding.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email