Polterabend hvem skal med

Er du gået igang med at arrangere et polterabend, så vil du hurtigt støde ind i dette spørgsmål: polterabend hvem skal med, og hvem skal ikke med. Hvordan foregår det rent praktisk. Jeg vil herunder forsøge at gøre dig lidt klogere på området.

Hvad er rigtigt og forkert

Historien om oprindelsen af polterabend, melder ikke et entydigt svar på om hvem der skal deltage i et polterabend. Så ansvaret ligger på arrangørens skuldre.

Personligt ville jeg vælge en af to muligheder:

Inviter alle der er inviteret til brylluppet.

Ingen føler sig overset, ikke velkommen, eller glemt. Som oftest er gamle onkel Arne også super hyggelig når han har fået lidt Gammel Dansk. På de polterabends jeg har været til, har de ældre deltagere selv fundet et passende niveau at være med på. Nogle gange har de deltaget om formiddagen, andre gange til middag om aftenen. En enkelt gang er jeg fulgtes hjem med gommens svigerfar kl. 4 om morgenen.

Spørg gommen eller bruden om hvem der skal deltage.

Man kan også kalde denne mulighed for: send aben videre. Men det er faktisk meget normalt at få udleveret en liste med deltagere. Der er også noget kontaktinformation der skal gives videre, så der er denne liste jo meget kærkommen. Gommen eller bruden kender også alle deltagerne (og dem der ikke skal deltage). Han eller hun kan måske på forhånd fortælle at tante Åse ikke er til alkohol og mandestrip, så hun ikke skal inviteres. Det gør om ikke andet udelukkelsen lidt nemmere.

Søger du mere inspiration om planlægning af polterabend i København, så klik ind på dette blogindlæg og læs mere.

Eller klik på denne guide om gode ideer til polterabend. 

Du kan hente inspiration om polterabend udklædning lige her.

Jeg håber at denne lidt uformelle guide til polterabend hvem skal med, har kunne hjælpe dig lidt på vej i din planlægning af polterabend.

Mange polterabend hilsner

Martin/Bryggens Kajakpolo

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email