Sommeraktiviteter

Leder du efter gode sommeraktiviteter i København, så er Bryggens Kajakpolo det perfekte match. Vi tilbyder hele sommeren kajakpolo til polterabend, firmaevent, personalearrangement eller en hyggelig dag med vennerne.

Alle kan spille kajakpolo, ung som gammel. Det kræver ingen forudgående kendskab til kajakker, eller nogen speciel fysik, kajakpolo er i sandhed en sport for alle. Det eneste det kræver er at i som minimum er 6 deltagere da kajakpolo hos os spilles 3 mod 3. Kajakpolo er en yderst underholdende sport, som altid afstedkommer en masse latter, fordi på vandet er alle på udebane. Blandingen af tilfældigheder og at ingen rigtig har prøvet kajakpolo før gør det til en sportsgren for alle.

Vores kajakker er såkaldte “sit-on-top” kajakker, og tilbyder stor stabilitet for folk der ikke har prøvet at ro før. Vi har altid livreddere/instruktører til at observere spillet, og varetage sikkerheden med i er igang.

Hvordan foregår kajakpolo

Det eneste i sådan set skal tænke på, er at medbringe badetøj og et håndklæde. Vi sørger for våddragter til alle, samt alt udstyr hvad i skal bruge. I vil blive mødt af en af vores instruktører der hjælper jer igennem alt det praktiske, samt forklarer jer om regler og sikkerhed. Vi garanterer jer en god oplevelse, og en masse gode grin.

Har i altid åben

Ja, vi har åben hver dag mellem kl. 8 og 21, fra slutningen af april måned, til starten af oktober. Men for at spille kajakpolo, skal tiden bookes online via vores hjemmeside. Vi er kun at finde på Islands Brygge ved forudgående reservation. Bemærk at når du booker en tid til kajakpolo skal der indtastes et betalingskort, men vi trækker ikke penge fra kortet før efter i har spillet.

Så ønsker du at finde på nogle nye sommeraktiviteter, så kom og besøg bryggens kajakpolo. Se mere info om hvad kajakpolo er på vores praktiske info.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email