Firmaevents

Er du på udkig efter sjove firmaevents, hvor alle kan deltage. Så er Bryggens Kajakpolo lige noget for jer.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er et underholdende spil, som bedst kan beskrives som et mix af basket og håndbold. I alt sin enkelthed skal man holde styr på bold, balance, pagaj og modstander samtidig. Det lyder svært, men det er det faktisk ikke, det er en sport hvor alle kan deltage.

Det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. De kajakker vi bruger til kajakpolo er meget stabile, og velegnet til nybegyndere. Det er svært at være rigtig god til kajakpolo, og det gør at alle er på udebane mens i spiller. Så det bliver som oftest et spil der indeholder mange tilfældigheder og pludseligt opståede situationer. Men det er netop det der gør kajakpolo til en utroligt underholdende sport. Både at spille og at kigge på.

Hvordan foregår det praktisk

Er i mindre end 22 deltagere anbefaler vi at i bruger vores online booking til at bestille en tid. Er i flere end 23 deltagere, så giv os et ring og hør hvordan vi kan strikke et arrangement sammen til jer.

Uanset hvad, så møder i op på Islands Brygge og bliver modtaget af en instruktør. Instruktøren vil guide jer igennem alt det praktiske, og lære jer om regler og sikkerhed inden i starter med at spille. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi alt andet udstyr i måtte få brug for, inklusive våddragter.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad og klæde om til normalt tøj igen.

Flere spørgsmål?

Vi har forsøgt at besvare alle spørgsmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske info. Der anbefaler vi at i klikker ind forbi hvis i har yderligere spørgsmål. Ellers er vi altid til at fange på telefon eller via mail.

Vi håber at i vil komme forbi Bryggens Kajakpolo næste gang i skal afholde jeres virksomheds firmaevents. Uanset hvornår i måtte have lyst til at spille, står vi klar til at tage imod jer. En af byens bedste firmafest aktiviteter.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email