Polterabend restauranter

Polterabend restauranter i Købehavn

Er du ikke lokal kendt, så kommer her et par forslag til hvor du kan finde polterabend restauranter, der kan rumme polterabend selskaber. Hvor maden er billig og øllet velsmagende.

Fælles for alle spisesteder er at de er placeret centralt i København, tæt på Islands Brygge og Bryggens Kajakpolo.

Rio Bravo

Her kan du få Danmarks nationalret, stegt flæsk ad libitum for bare kr. 139. Og de kan finde ud af at lave det, som mor gjorde det. Udover god og billig mad, kommer det hele med god stemning og fed old school indretning. Kan klart anbefales, som nr. 1 blandt mine polterabend restauranter i København. Efter en lang dag med øl, kan Rio Bravo gryden også ligge rigtig godt i maven.
riobravo.dk

Restaurant Flammen

Kød, kød og mere kød. Glem alt om hvad konen har sagt om kødfrie dage. Her kan du gå AMOK i en lækker buffet for kun kr. 199. Der er minumum 14 slags kød på grillen, og der er vidst nok også noget tilbehør har jeg hørt. Drikkevarerne ved de godt hvad de skal have for, men når priserne på mad er så overkommelige, så er der ikke et øje tørt.
restaurant-flammen.dk/kobenhavn/

Bryggens Spisehus

Det mest nærliggende er naturligvis vores nabo Bryggens Spisehus, som igennem sommeren har en grillbuffet til fornuftig pris. Ulempen er at der ikke kan bestilles bord udendørs. Men skal i alligevel spille kajakpolo, kan i gå ind og købe jeres pladser inden i går igang med at spille kajakpolo, så er de klar til jer når i er færdige. Der er udover grillbuffet, også lækker house/lounge dj der spiller musik.
bryggens.dk

Kareten på Amager

En skøn restaurant tæt på Bryggens Kajakpolo. De tilbyder polterabend i eget lokale, hvilket kan være praktisk hvis onkel Hans  er blevet lidt for fuld. De har forskellige polterabend menuer som du kan se via linket, men herfra kan anbefales vikingeben med grov mos og sovs, inkl. 2 fadøl til kr. 259.
kareten.dk

Klubben

Nok byens bedste danske restaurant, siger jeg fordi jeg bor lige ved siden af. Der er lidt transporttid fra Bryggen til Enghavevej, men det er hele turen værd. Stegt flæsk ad libitum kr. 139.
restaurant-klubben.dk

Fridas

God dansk mad, prøv Fridas gryde for kr. 168.
restaurantfridas.dk

Kok med kul på

Få leveret din grill menu, sammen med grill, kul og alt du skal bruge. Ønsker i at grille på Islands Brygge, så kan i få det hele leveret hos os, og tage det med når i er færdige med at spille. Mega god mad, men kræver dog at regnen holder sig væk, eller i har en backup presenning.
kokmedkulpaa.dk

Indlægget bliver opdateret, og ellers er du altid velkommen til at skrive en mail og spørge og flere specifikke ideer 🙂

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email