Polterabend kvinder

Polterabend kvinder og piger

Indrømmet, vi har skrevet mange indlæg på vores side om polterabend lege, aktiviteter og forslag. De fleste af dem har nok været målrettet mod mænd, da det har været lettest for forfatteren her at relatere til.

Men nu er den her, siden med forslag til gode aktiviteter i nærheden af Bryggens Kajakpolo – kun målrettet mod kvinder og piger.

Brunch

Det er mange gode brunch steder på Islands Brygge, herfra kan vi da slå et slag for Bryggens Spisehus i Kulturhuset. Om sommeren er det muligt at sidde udendørs og nyde en brunch med udsigt over havnen.

bryggens.dk/

Kajakpolo

Tro det eller ej, men omkring 40% af vores polterabend kunder er faktisk kvinder og piger. Det er ikke udelukkende en mandesport hvor det handler om at skubbe hinanden i vandet. Typisk kommer pigerne og spørger til om vandet ikke er koldt, og om de internt gerne må aftale ikke at skubbe hinanden i vandet. Men når spillet har været igang i lidt tid, er der gerne en i flokken der er lidt mere kampgejst i, og i et forsøg på at nå bolden, får hun lænet sig lidt for langt ud over kajakken, og plask – så er hun våd. Hun finder så ud af at det overhovedet ikke er koldt eller slemt at være i vandet, og så går hun ellers igang med at smide modstanderne i vandet, og inden jeres kajakpolo tid er gået har alle været en tur i baljen.

Bryggens græsarealer

Kan bruges til hvad i lyster, men medbring en picknik kurv og slå tæppet ud. Nok det bedste sted at være i København når solen skinner.

GoBoat

Vores vand nabo GoBoat, tilbyder hyggelige små blå både, drevet af naturenergi. Det er ikke just speedbåde, men der er et bord i midten, og hvis man ønsker et glas champagne og sejle en rolig tur rundt i kanalerne, er de helt perfekte. En virkelig god oplevelse.

goboat.dk

Handywoman

Selvom man skal giftes, er det jo ikke sikkert at maleriet bliver sat op på væggen for en. Hvad med at lave en handywoman udfordring til bruden. Man kan lave en stafet konkurrence der indeholder et par opgaver med boremaskiner og rawlplugs. Kun fantasien sætter grænser. Kan arrangeres nemt og billigt (specielt hvis i har en polterabend deltager der er kærester med en håndværker).

Basic Female Defence

Prøv selvforsvar i Kødbyen, perfekt og anderledes til et polterabend kvinder. Vi har ikke selv prøvet det, men det skulle være virkelig hårdt og underholdende.

basicfemaledefence.dk

Make Up

Få lagt en professionel make up af Kosmetolog Anita Falslund, som tager imod kunder på Artillerivej.

anitafalslund.dk/

Siden opdateres løbende, som de gode ideer kommer til os. Du kan læse mere om polterabend traditioner her.

Husk selvom i booker kajakpolo idag, skal i først betale efter jeres event. Se mere info om kajakpolo i vores praktiske info.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email