Sæsonstart 2016

Kajakpolo i København – en ny sæson truer

Vi er igen klar til at tilbyde kajakpolo i København.

Fredag den 22. april åbner vi for sæsonen 2016.

Sidste år satte vi vores bro op i blæsevejr, 13 m/s, det gør vi ikke igen i år, vi satser på at være på forkant, og finde en dag hvor det er knap så blæsende. Men det skal vi nok klare, stol trygt på det.

Sidste år så der sådan her ud, blot 4 timer før det første hold dukkede op var målene ikke samlet. Shit der var krise på kajakpoloen. Men vi nåede det og var klar da kunderne ankom.

Kajakpolo i København sæsonstart 2015
Kajakpolo i København – 4 timer til første hold.

 

Vi havde dykket i flere dage og blev ved at rende panden mod en mur. Grundet det blæste så meget, var vandet meget uklart, og vi kunne ikke finde vores kæder, der hæfter broen til bunden af havnen. Så den opgave der burde tage 2 timer, brugte vi 2 uger på at klare.

I år lover vi at starte i bedre tid, og være lidt mere forudseende med hensyn til vejret. Så vi tør godt love at den 22. april er vi klar til at byde jer velkommen til kajakpolo Købehavn. Og vi glæder os enormt meget allerede 🙂

 

Halv pris hele den første weekend i hele februar

Indrømmet, vandet plejer ikke at være super varmt når vi åbner kajakpoloen. Vi giver derfor halv pris til alle kajakpolo hold der ønsker at spille fredag den 22. april, lørdag den. 23. april eller søndag den 24. april. Ydelsen skal være booket i februar måned for at opnå denne rabat.

Årets første hold

Årets første hold bliver som vanlig belønnet med Gammel Dansk, øl og bål til at holde varmen på. Årets første hold har i 5 ud af 6 år i øvrigt været et rent kvinde hold. Skal i være årets første vikinger?

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email