Aktiviteter København

Mangler du gode aktiviteter København, så er Bryggens Kajakpolo et besøg værd. Hvad end i kommer som familie på skovtur, en flok venner eller på tur, så er kajakpolo altid garanti for en masse gode grin.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo kan beskrives som værende en blanding af håndbold og basket, som naturligvis skal udføres i kajakker. Altså et spil til 2 mål, som foregår på vandet hvor driblinger er umulige at udføre. De første mange gange bliver det et spil om tilfældigheder, og det er netop det der gør kajakpolo sjovt. Kajakpolo kan spilles af alle, det betyder ikke så meget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej. Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker, som tilbyder stor stabilitet. Kajakkerne er uden et cockpit, man sidder således ikke fast i kajakkerne, så skulle det ske at kajakken vælter rundt, så er man automatisk ude af kajakken, og ligger og flyder rundt i vandet. Det betyder at alle kan spille kajakpolo, ung som gammel. Skal du afholde aktiviteter København, så kom endelig og besøg Bryggens Kajakpolo.

Hvordan foregår det

Kajakpolo kan spilles af alle, i skal dog minimum være 6 personer for at danne to hold. Alle tider til kajakpolo skal bookes via vores hjemmeside, hvor du finder vores online booking. Bemærk at selvom du booker online idag, trækker vi først penge fra dit betalingskort efter spillet er afsluttet. Vores betingelser er fleksible, og der kan frit aflyses op til 14 dage før jeres event, og i kan altid rykke tidspunktet for hvor i skal spille (såfremt der er ledige tider naturligvis).

Ellers er det bare at møde op på Islands Brygge cirka 20 minutter før i har booket en tid. Vi stiller alt udstyr til rådighed, herunder våddragter, så det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Vi har altid en instruktør tilstede, der forklarer reglerne og fortæller hvordan man spiller kajakpolo. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

Har du spørgsmål

Hvis du står med nogle spørgsmål, så finder du formentlig svar på de fleste af dem i vores praktiske info. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email