Sæsonstart 2017

I skrivende stund, er vinteren over os, og vejret er ret gråt i gråt. Men det positive ved det, er at så er foråret lige om hjørnet. De første erantis og vintergækker er begyndt at kigge op af jorden, et sikkert forårs tegn.

For os hos Bryggens Kajakpolo, betyder det at de første indledende forberedelser til en ny sæson er igang. Der er en del småting der lige skal være styr på, vi har haft gang i lidt ombygning af vores badevogn på Islands Brygge, og badebroen er igang med at blive vedligeholdt. Endnu har vi ikke travlt, men der skal nok nå at opstå lidt panik før sæsonstart 2017.

 

Vi åbner i år hos Bryggens Kajakpolo den 21. april

Fredag den 21. april er der sæsonstart 2017. Vi kunne godt åbne lidt før, men vi vælger altid dette tidspunkt lige efter påske. Vandtemperaturen ligger typisk på mellem 7 og 10 grader, så det er det kolde gys at falde i. Heldigvis hjælper våddragterne til at i hurtigt får varmen. Som noget nyt sidste år, indførte vi handsker og sko af neopren, det har virkelig hjulpet meget på kundernes temperatur. Det er typisk på hænder og fødder man først bliver afkølet.

Derudover har vi gerne bål på badebroen, og gasvarmere i badevognen. Så vi gør alt hvad vi kan for at give jer varme. Der er i øvrigt også meget varmt vand i bruserne i vores badevogn.

Der hvor det er koldest er faktisk ventetiden mellem spillene, altså når man er udskifter. Når bare man er i vandet at spille, kan man snildt holde varmen, fordi det er så intenst et spil. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere ventetid i ydersæsonen. Faktisk plejer vi at køre hele april og det meste af maj måned igennem, uden at have folk der venter på at spille. Det er noget at et puslespil, men vi får det til at gå op.

 

Vores online booking er åben for bookinger fra den 21. april og frem. Vel mødt til en omgang sjov kajakpolo.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email