Støj på Islands Brygge

I forlængelse af den debat der kører, vedrørende for meget fest og støj på Islands Brygge, så har vi valgt at offentliggøre vores tanker og holdning til emnet. 

 

Det er blevet værre de senere år

Vi har holdt til på Islands Brygge i mange år, og vi har helt klart noteret os en udvikling. Det er de sidste år år blevet værre, og klientellet er skiftet ud til en lidt yngre målgruppe. De er måske er knap på konsekvenstænkende. Det mærker vi naturligvis også i form af mere hærværk, hvilket vi i gennemsnit bruger 15 timers arbejde på at udbedre. En roligere havnepark er også i vores interesse.

Men så snart tusmørket sænker sig over havneparken, så forsvinder de fleste fornuftigt tænkende mennesker. Havneparken udvikler sig til et område hvor man kan gøre som man har lyst til.

 

Hvori ligger løsningen

Hvis bare vi havde svaret. Vi vælger dog at tro på at en øget debat på området, konstant involvering af politikere kan rykke lidt. Initiativer som “Bryggen for alle” vil være med til at skabe den debat der så hårdt er brug for. Mest af alt ønsker vi os dog et form for vagtværn eller natteravne der kan gå rundt i parken og oplyse de unge mennesker omkring konsekvensen af deres handlinger.

Det er dog vores holdning at klientellet har ændret sig de sidste års tid, og det er et tegn på bedring. Om end ikke nu, så snart. Derudover arbejder Københavns Kommune hårdt på at etablere lignende områder rundt omkring i København. Det kunne formentlig tage noget af presset væk, og være med til at skabe mindre støj på Islands Brygge.

 

Vores gæster og deres adfærd

Det er ingen hemmelighed at vores primære gæster om lørdagen er grupper der er på polterabend. Selvom langt de fleste er hyggelige og rolige mennesker, så har vi også nogle enkelte drenge grupper, der har fået lidt for meget at drikke. Vi gør dog en stor indsats for ikke at være til gene for naboer og andre gæster i havneparken. Vi fortæller altid vores kunder at medbragte musikanlæg skal slukkes ved ankomst på Islands Brygge. Netop af den grund at naboerne hører på musikanlæg hele natten. Derudover opfordrer vi til generel ro og orden, og ikke-højlydt adfærd. Selvfølgelig kan vi aldrig begrænse os 100%, men vi yder en indsats.

Selvom vi har enkelte kunder der kan være støjende (det er ikke tit), så er problemet løst så snart vi får dem igang med at spille kajakpolo. Så er de fuldt ud beskæftiget, og selvom de skulle larme nede i havnen, kan det ikke høres på land. Nærmest ligemeget hvor meget alkohol de har fået før de ankommer til vores kajakpolo, så er de efter et spil kajakpolo blevet frisket op, og rammer en mere normal tilstand igen. Den effekt har en omgang hård motion, og noget dejligt friskt vand, samt et efterfølgende bad.

 

Vi vil gerne være med til at skabe en bedre havnepark

Som i nok kan fornemme i ovenstående afsnit, så taget vi vores ansvar alvorligt. Vi føler bestemt vi yder en indsats hvor vi kan. Vi er af den opfattelse at der skal være plads til alle, naboer, virksomheder og gæster på Islands Brygge.

Skulle du som nabo til vores kajakpolo, opleve at vi, eller nogle af vores gæster, skaber problemer for dig eller jer, så tag endelig fat i os. Vi er alle sammen flinke mennesker, og vi vil helt sikkert gerne tage en debat om situationen. Og vi vil gøre vores for at løse det, så vi sammen kan skabe mindre støj på Islands Brygge.

Hvis vi ikke er til at finde på Islands Brygge, så er vi for det meste til at fange via telefon og ellers via mail.

 

Mange hilsner, og ønsker om en bedre havnepark

Martin Møller og resten teamet bag Bryggens Kajakpolo. 

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email