Sjov i KBH

Mangler du sjov i KBH

Så kom og prøv Bryggens Kajakpolo – en sport hvor alle kan være med.

Kajakpolo er for alle, ung som gammel, det betyder ikke noget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej. Hos bryggens Kajakpolo spiller vi i såkaldte Sit-on-top kajakker, som tilbyder stor stabilitet. Så medmindre du gør dig upopulær blandt modstanderne, kan du godt undgå at blive våd.

Kajakpolo kan enkelt beskrives som en blanding mellem håndbold og basket, og så lige med det tvist at det skal spilles i en kajak. Så det er tungen lige i munden, det gælder om at holde styr på bolden, kajakken, pagajen, målet og ikke mindst modstanderne. Til trods for det kan kajakpolo faktisk spilles af alle mellem 12 og 75 år.

Familieskovtur eller en hyggelig dag med vennerne

Indrømmet, vi afholder rigtig mange polterabend arrangementer, specielt om lørdagen. Men i langt højere grad end nogensinde før, får vi besøg af familier der er på skovtur og skal lave noget sjov i KBH. Vi får også besøg af mange venner der skal afholde den årlige kajakpolo turnering, og afgøre hvem der er bedst. Lige meget hvem vores kunder er, er der garanti for latter og store grin.

Billig event

Sammenlignet med mange andre events i København, er kajakpolo billigt. Det kan spilles for mellem kr. 120 og 170 pr. deltager, ser man på priser for f.eks. Gokart og Paintball kan kajakpolo gøres meget billigere. Booker i 1 times kajakpolo, skal i forvente at der går 2 timer med det samelede arrangement. I skal møde op 20 minutter før den bookede tid, så i kan nå at klæde om til våddragter inden i skal igang. Efter spillet er det muligt at få et varmt bad i vores opstillede badevogn, og det går det hurtigt 20-30 minutter med.

Vil du vide mere om kajakpolo, så klik her og se vores praktiske info. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email