Firmaarrangement

Firmaarrangement København

Mangler du forslag til firmaarrangement, så er Bryggens Kajakpolo stedet at besøge. Prøv en sjov og anderledes sportsgren som alle kan deltage i, men ingen rigtig kan være gode til. Det er faktisk det der gør kajakpolo sjovt.

Kajakpolo er for alle, om du er ung eller gammel, mand eller kvinde. Alle deltagere på jeres næste firmaarrangement og være med til at gøre en forskel for holdet.

Vi får hvert år besøg af rigtig mange firmaarrangementer, nogle er små og kommer med 6 til 8 deltagere, mens vi også har rigtig mange store firmaer på besøg. Fælles for alle er at vi afholder en lille konkurrence hvor alle møder alle, og vi på den måde lige får afklaret hvem der kan kalde sig firmaets mester i kajakpolo. Der giver håneretten i firmaet det næste stykke tid.

Kajakpolo er en god måde at mødes på

Kajakpolo er uforpligtende, og det gør det til et rigtig godt firmaarrangement. Desuden afstedkommer kajakpolo altid massere af grin og latter, og hyggeligt samvær i smukke og unikke omgivelser midt i Københavns havn. Vi plejer at sige at på vandet er alle på udebane. Det betyder faktisk ikke noget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej, alle kan deltage. Vores sit-on-top kajaker tilbyder stor stabilitet, og kan bruges af alle, nybegyndere og erfarne roere. Samtidig er kajakpolo formentlig årets bedste mulighed for at smide chefen i vandet, uden at skulle gå ned i løn efterfølgende.

Efter spillet plejer de fleste at nyde en kølig øl eller vand ved havnekanten.

Fordelagtige priser, god service

Sammenlignet med andre typer af events, er prisen for kajakpolo i bund. Det er muligt at spille kajakpolo for mellem kr. 120 og kr. 170 pr. deltager. I den pris er alt hvad i måtte få brug for, det eneste i skal medbringe er badetøj til at have under våddragten, og et håndklæde til efter spillet. Så stiller vi kajakker, våddragter og alt udstyr til rådighed. Vi har mulighed for omklædning, og for at få et varmt bad efter spillet. Vi har altid minimum en instruktør til at forklare regler, og give gode tips og tricks til hvordan man spiller. Alle vores instruktører er desuden uddannet livreddere, og vi tager altid sikkerhed meget alvorligt.

Firmaer der møder op med 22 deltagere eller færre, kan med fordel bruge vores online booking, som kan findes ved at klikke her.

Er i flere end 22 deltagere, så send en mail, eller ring og hør hvordan vi kan strikke jeres næste firmaarrangement sammen.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email