Sjove aktiviteter

Er du igang med at planlægge sjove aktiviteter i København for 6 eller flere deltagere, så se her:

– Kajakpolo er et yderst underholdende spil, hvor alle kan deltage, ung som gammel. 

Har du aldrig hør om kajakpolo før

Kajakpolo er et spil der følger de gængse boldsports-regler, og nok mest af alt minder om håndbold. Man spiller 3 mod 3 i et intenst spil, hvor det gælder om at holde styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Det er enkelt at spille kajakpolo, men det er svært at mestre det til perfektion.

Det er ikke løgn når vi siger at kajakpolo kan spilles af alle. Vi spiller i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile, og designet til nybegyndere. De er uden cockpit, så skulle man vælte rundt i kajakken, så sidder man ikke fast på nogen måde. Så det betyder faktisk ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, det skal vi nok hurtigt få lært jer. Det er netop derfor vi er en af de rigtig sjove aktiviteter i København.

Hvordan foregår det

Vi har en online booking, hvor i skal reservere tid. Man bestiller en tid ud fra hvor mange deltagere man er på teamet, alt det kan du læse mere om på vores prisside.

Når i har fået bestilt en tid, så møder i op hos os cirka 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj til at have indenunder den våddragt i får udleveret, og så et håndklæde. Alt andet udstyr har vi. Efter i har spillet vil i have mulighed for at få et varmt bad i vores opstillede badevogn.

Før, under og efter spillet vil i have en instruktør til at guide jer igennem alt det praktiske, inklusive regler og sikkerhed. Det kan også være at i kan lokke et par feje tricks ud af instruktøren.

Har i brug for yderligere information

Vores hjemmeside er fyldt af god information, men specielt vores praktiske info er værd at læse.

Vi håber at i kunne lide vores bud på en af de rigtig sjove aktiviteter i København. Vi ser frem til at være være for jeres næste arrangement.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email