Firma sommerfest ideer

En unik event i Københavns havn, hvor alle i firmaet kan deltage

Er du igang med at lede efter gode firma sommerfest ideer, så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed. Enten som afslappende fredagsbar, eller som et uformelt mødested for kollegaerne.

Hvad er kajakpolo

Der er ikke mange der har kendskab til hvilken morsom sport kajakpolo rent faktisk er. Det er som sådan heller ikke en så bred sport, men når vi tilbyder den til polterabend og firmavents, så garanterer vi at alle kan være med.

Nogle kalder det kajak-basket eller kajak-håndbold, reglerne minder også om de gængse regler for almindelig boldsport. Naturligvis med det tvist at der skal spilles fra en kajak. Målene er mindre end håndboldmål, og er placeret i 1,5 meters højde. Så man har ikke nogen målmand, kun en pagaj at forsvare målet med.

Spillet er simpelt, hold styr på kajak, pagaj, bold, modstanderen og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men vi spiller i kajakker der er designet til nybegyndere. Problemet er som oftest at det er fristende at takle en modstander ned i vandet, og når først man har gjort sig selv upopulær på den bekostning, så er man jagtet vildt. Kajakpolo er yderst underholdende at spille og at se på.

Hvordan forgår det

Simpelt, brug vores online booking til at bestille en tid, medmindre i er flere end 22 deltagere, så skriv en mail.

Når i har sikret jer en tid, så møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Så har vi alt udstyr i måtte få brug for, inklusive våddragter til alle mand.

Når i ankommer, vil i blive modtaget af en instruktør der vil tage godt imod jer, og guide jer igennem alt det praktiske. Hvis i er smarte, lokker i nogle feje tricks ud af instruktøren.

Når i er færdige med at spille kajakpolo, er det muligt at få et varmt bad, før i klæder om til normalt tøj igen. Vi kan eventuelt supplere med øl, vand og snacks undervejs hvis i har lyst til dette. Skriv en mail for mere info om dette.

Har i brug for mere information

Vi har samlet alt nyttig information om kajakpolo i denne praktiske information, klik ind og lær meget mere.

Ellers er vi for det meste til at fange via telefon. Vi svarer mails inden for 24 timer.

Vi håber at i kunne gøre brug af dette blogindlæg om ffirma sommerfest ideer, ellers er i altid velkommen til at ringe for mere information. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Bryggens Kajakpolo.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email