Ting at lave i København

Er du på udkig efter ting at lave i København for grupper, så er Bryggens Kajakpolo lige stedet for dig. Vi tilbyder team events for grupper på minimum 6 deltagere, alle dage, hele ugen. Vi har åben når du har tid og lyst, du skal blot booke tiden i vores kalender først.

 

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er et boldspil der nok mest af alt minder om håndbold, og skal naturligvis udføres mens man sidder i en kajak. Udfordringen er at holde styr på bold, kajak, pagaj og modspillerene samtidig. Selvom det lyder svært, så er kajakpolo faktisk en sport hvor alle kan deltage, ung som gammel. Det betyder ikke noget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej. Vi skal nok lære dig det basale, og vores kajakker er utrolig nemme at sejle i.

Det er hamrende sjovt at spille kajakpolo, da det er svært at blive rigtig god til kajakpolo på 1 time. Derfor bliver det et spil om tilfældigheder, og det afstedkommer altid en masse gode grin. Det er klart en af de sjoveste ting at lave i København.

 

Hvordan foregår det

Du booker en tid til kajakpolo i vores online booking. Det er vigtigt at du er opmærksom på at i skal møde op 20 minutter før den bookede tid, specielt om lørdagen hvor vi som regel har meget travlt. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Vi har våddragter, og alt udstyr i skal bruge for at spille kajakpolo. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

I får en briefing om regler og sikkerhed og derefter er i klar til at spille. Kajakpolo spilles altid 3 mod 3. Det er så intenst spil, at det kræver konstant rotation. Så er i flere end 6 deltagere er det bare godt. Er i kun 6, så kommer i nok til at holde nogle pauser undervejs.

 

Du kan se meget mere information om kajakpolo, ved at besøge vores praktiske info. Der har vi forsøgt at samle alt hvad der er værd at vide om kajakpolo.

 

Vi ser frem til at holde et underholdende kajakpolo arrangement for dig.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email