Firmaarrangement København

Er du igang med at planlægge et firmaarrangement København, så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed. Et skønt sted midt på Islands Brygge, og en sport hvor alle kan deltage.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo kan bedst beskrives som et mix af håndbold og basket, og skal naturligvis udføres mens i sejler kajak. I alt sin enkelthed gælder det om at holde styr på modstander, pagaj, bold, kajak og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men kajakpolo er faktisk overraskende nemt. Det kan spilles af alle, det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, det skal vi nok hurtigt få lært jer.

Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker som er utroligt stabile, og meget nemme at styre. Gør man sig upopulær hos modstanderen, er der dog ingen garantier for at man ikke bliver skubbet en tur i baljen. Men i bestemmer fuldstændig selv hvor vildt i ønsker spillet skal være.

Hvordan forgår det praktisk

I bestiller en tid i vores online booking, såfremt i er under end 22 deltagere. Er i flere end 22 deltagere, eller ønsker i en faktura med kredit tilsendt, så tag endelig kontakt til os.

Når i har sikret jer en tid, møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi våddragter og alt andet udstyr i måtte få brug for. Når i ankommer vil i blive mødt af en instruktør der guider jer igennem alt det praktiske. Instruktøren vil også forklare jer om regler og sikkerhed før i kommer igang med at spille.

Når i er færdige med at spille, er det muligt at få et varmt bad før i skifter til jeres normale tøj igen.

 

Har i brug for yderligere information

Vi har forsøgt at samle alt i bør vide om kajakpolo i.fm. et firmaarrangement København i denne praktiske information.

Vi for altid til at fange via mail, og for det meste også på telefonen. Så ring eller skriv endelig.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email