Firma sommerfest

Er du blevet udpeget som den der skal planlægge den næste firma sommerfest, så se lige her: Kajakpolo er et virkelig sjovt spil, hvor alle i firmaet kan deltage.

Kan alle spille deltage i kajakpolo?

Ja, det kræver ingen forudsætninger at kunne spille kajakpolo, alt hvad i skal vide om det, lærer vi jer inden vi starter. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile, og kan sejles af alle. Det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. Kajakkerne er uden cockpit. Så skulle man være så uheldig at vælte i kajakken, sidder man altså ikke fast i kajakken på nogen måde, men man falder bare ud i vandet.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er et spil der minder rigtig meget om håndbold, og spilles 3 mod 3. Der spilles naturligvis fra en kajak, og målene er noget mindre end et håndboldmål. Nå ja, målene er i øvrigt placeret i 1,5 meters højde.

Ellers er spillet sådan nogenlunde simpelt, hold styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Det gælder om at holde tungen lige i munden, men det er ens for alle. Kajakpolo er et spil hvor der opstår rigtig mange tilfældige situationer, fordi det er så svært at holde styr på kajakken og bolden samtidig. Men det er netop den uforudsigelighed der gør kajakpolo til en hamrende sjov event til jeres næste firma sommerfest. I kommer med garanti til at være helt flade af grin, både de der spiller, og de der kigger på.

Hvordan foregår det praktisk

Vi har en online booking som er åben, der kan i booke tid til kajakpolo. Er i flere end 22 deltagere, så ring og hør mere om hvordan vi bedst strikker et arrangement sammen til jer. Vi har massere af plads til større firmaer, men afhængig af vind og vejr har vi helt sikkert også et par gode tip til hvordan vi bedst afvikler arrangementet. Som firma er i også velkommen til at ringe eller skrive en mail, for at få tilsendt en faktura med kredit.

Når i har booket en tid, møder i bare op hos os på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Når i ankommer vil i blive modtaget af en instruktør der guider jer igennem alt der praktiske. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, resten sørger vi for, inkl. våddragter.

Instruktøren giver jer også en briefing om hvordan man spiller, reglerne undervejs og sikkerheden. Måske kan i også få et par feje tricks med på vejen.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad, inden i klæder om til normalt tøj igen.

Brug for yderligere information

Vi har forsøgt at svare på alle spørgsmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske information.

Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.

Vi glæder os til at være vært for jeres næste firma sommerfest.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email