Firmaarrangementer

Kajakpolo er et firmaarrangement, hvor alle kan deltage

Kajakpolo er en sjov sport, der faktisk ikke er mere fysisk krævende end at alle kan deltage. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile. Så det betyder faktisk ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. Det skal vi nok hurtigt få lært jer.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er et spil der mest af alt minder om håndbold. Dog er målene mindre, og er placeret i 1,5 meters højde. Spillet er faktisk meget simpelt, man spiller 3 mod 3 på en bane der er cirka 25 meter lang. I alt sin enkelthed går det ud på at holde styr på kajak, pagaj, modstander, bolden og ikke mindst balancen. Det lyder krævende, men det er faktisk meget simpelt når først man kommer igang.

Det er enormt svært at være rigtig god til kajakpolo, medmindre man dyrker det som sportgren på regulær basis. Det betyder at der i spillet opstår en masse tilfældigheder, og uforudsete situationer. Det er netop den uforudsigelighed der gør kajakpolo til et hamrende morsomt spil. På vandet er alle på udebane, og i kommer til at grine højlydt over hvor sjovt det er at spille, og kigge på kollegaerne spiller.

Hvordan foregår det

Vi har en online booking som er åben, er i 22 deltagere eller derunder, så anbefaler vi at i benytter online bookingen. I kan også få tilsendt en faktura med kredit, blot i sender en mail med firmaoplysninger og tilhørende CVR nummer. Er i flere end 22 deltagere, så kontakt os og hør hvordan vi bedst kan strikke et arrangement sammen. Vi har plads til rigtig mange mennesker, og afholder ofte arrangementer for op mod 200 deltagere. Det kræver blot at planlægningen er i orden.

Når i har booket en tid, møder i bare op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi alt andet udstyr i måtte få brug for, inkl. våddragter. Når i ankommer vil i blive modtaget af en instruktør, som guider jer igennem alt det praktiske. Instruktøren vil også give jer en briefing om regler og sikkerhed mens i spiller, og måske et par feje tricks.

Har i brug for yderligere information

Vi har forsøgt at svare på alle spørgsmål om kajakpolo og firmaarrangementer i denne praktiske information.

Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive en e-mail, så er vi altid friske på en snak om hvordan vi kan afvikle et firmaarrangement for netop jeres firma.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email